Μηχανή Κρατήσεων

//Μηχανή Κρατήσεων
Μηχανή Κρατήσεων2019-10-17T11:41:27+03:00

Σχεδιασμένη να είναι αποτελεσματική

Χρησιμοποιούμε την πιο καινοτόμα μηχανή κρατήσεων της αγοράς. Έχει σχεδιαστεί με αποκλειστικό στόχο να μετατρέπει τους επισκέπτες σε αγοραστές. Τα ξενοδοχεία που επιλέγουν το RezTrip βλέπουν σημαντικές αυξήσεις στις κρατήσεις και στα έσοδά τους.

Ειδικές λειτουργίες για αύξηση των κρατήσεων

 • Ημερολόγιο τιμών

  Βοηθήστε τους ταξιδιώτες να βρουν τις κατάλληλες ημερομηνίες και τιμές για τη διαμονή τους με μια ματιά. Το ημερολόγιο τιμών επιτρέπει στους ταξιδιώτες να βλέπουν εύκολα πότε είναι διαθέσιμες οι χαμηλότερες τιμές, καθώς και πότε τα ξενοδοχείο είναι γεμάτο.

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις όπως κάνουν οι ΟΤΑ

Επωφεληθείτε από παρόμοια εργαλεία που χρησιμοποιούν οι OTA για την καταγραφή κρατήσεων

 • Δημιουργήστε ανάγκες

  Προτείνετε την πραγματοποίηση άμεσης κράτησης με εργαλεία όπως το ρολόι αντίστροφης μέτρησης και ειδικές προσφορές με γραφικά που δείχνουν τον αριθμό υπόλοιπων δωματίων και τον αριθμό πρόσφατων κρατήσεων..

 • Χτίστε εμπιστοσύνη

  Ενισχύστε την εικόνα του ξενοδοχείου σας με το σήμα του TripAdvisor στη μηχανή κράτησής σας. Οι ταξιδιώτες μπορούν να διαβάσουν σχόλια, να δουν την βαθμολογία σας και το σημαντικότερο, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους ώστε να πραγματοποιήσουν κρατήσεις μέσω του Website σας.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά

 • Mobile Συσκευές

  Το RezTrip προσαρμόζεται απόλυτα σε όλες τις συσκευές και καταγράφει στατιστικά στοιχεία ανά τύπο συσκευής. Ενεργοποιήστε ειδικές τιμές ανά συσκευή χρησιμοποιώντας το CRS μας για στοχευμένες προσφορές.

 • Μετατροπή νομίσματος

  Οι ταξιδιώτες μπορούν εύκολα να μετατρέψουν τις εμφανιζόμενες τιμές στο εθνικό τους νόμισμα με την επιλογή μετατροπή νομισμάτων της RezTrip. Τα ξενοδοχεία έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα νομίσματα που θα εμφανίζονται στη μηχανή κράτησης.

 • Πολύγλωσσες μεταφράσεις

  Η μηχανή κρατήσεων του Travel Tripper μπορεί να εμφανίζεται σε πολλές γλώσσες, όπως ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και άλλα. Το ξενοδοχείο μπορεί να επιλέξει τις γλώσσες που θέλει να συμπεριλάβει.