Ψηφιακή Προώθηση

//Ψηφιακή Προώθηση
Ψηφιακή Προώθηση2019-10-17T12:47:38+02:00

Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης

Η χρήση μηχανών αναζήτησης όπως η Google, το Yahoo, το Bing & Yandex αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας αναζήτησης ξενοδοχείων. Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης είναι η υπηρεσία που βελτιώνει την ανταγωνιστική κατάταξη του Website σας ώστε να προσελκύσει δυνητικούς πελάτες που ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση όταν αναζητούν λέξεις-κλειδιά.

Η έμπειρη ομάδα της HotelRev βελτιώνει την προβολή σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και εφαρμόζει ενέργειες που αποδεδειγμένα θα φέρουν τους επισκέπτες στο Website σας.

Search Engine Marketing

Προωθούμε το ξενοδοχείο σας με διαφημίσεις σε ισχυρές πλατφόρμες όπως Google Ads, χρησιμοποιώντας τεχνικές που αυξάνουν την επισκεψιμότητα του Website του ξενοδοχείου. Η HotelRev δημιουργεί τις καμπάνιες για την προβολή σας, με σύγχρονες τεχνικές και κατάλληλες λέξεις-κλειδιά που παράγουν την πιο αποδοτική προώθηση.

Social Media Marketing

Μεγάλο ποσοστό των κρατήσεων προέρχεται από τα κοινωνικά δίκτυα, την επικοινωνία των ανθρώπων και τους επισκέπτες που μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Η ομάδα της HotelRev δημιουργεί και διαχειρίζεται δυναμικά προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό την αναβάθμιση της εικόνας του ξενοδοχείου.

Email Marketing

Κερδίστε περισσότερες κρατήσεις χρησιμοποιώντας την δύναμη του πελατολογίου σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους επισκέπτες σας με ενημερωτικά δελτία και ειδικές προσφορές μέσω email για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες και να αυξήσετε σημαντικά τις κρατήσεις σας.