Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία2020-10-15T16:26:20+02:00

Όμορφο Design

Όμορφο Design

Προσελκύστε περισσότερους επισκέπτες με ένα εντυπωσιακό website. Με το Web Design της HotelRev οι επισκέψεις μετατρέπονται σε κρατήσεις, χωρίς προμήθειες από πρακτορεία.
Αναδείξτε την εικόνα του Ξενοδοχείου με τρόπο που να τονίζει τα ανταγωνιστικά του σημεία και τα μοναδικά του πλεονεκτήματα, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες και οδηγώντας τους να κάνουν κράτηση.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Υψηλής Απόδοσης

Κατασκευή Ιστοσελίδων Υψηλής Απόδοσης

Ένα website που απλά δουλεύει δεν είναι αρκετό. Κάθε ξενοδοχείο χρειάζεται κατασκευή ιστοσελίδων με ομαλή και ευχάριστη περιήγηση που να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και θα τους κάνει να θέλουν να το ξαναεπισκεφτούν. Θέλετε να πολλαπλασιάσετε τις απευθείας κρατήσεις σας; Συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με Μηχανή Κρατήσεων (Booking Engine – Σύστημα Κρατήσεων ) με δυνατότητες και λειτουργίες όπως των μεγάλων Online πρακτορείων.

Εύκολο Σύστημα Διαχείρισης

Εύκολο Σύστημα Διαχείρισης

Κάντε αλλαγές στις περιγραφές, τις φωτογραφίες και τις ανακοινώσεις του ξενοδοχείου με τον προσωπικό σας κωδικό, όποια στιγμή θέλετε. Φυσικά εκτός από τις δυνατότητες αυτές θα έχετε και την συνεχή υποστήριξή μας.

Κατασκευή από ειδικούς σε Website Ξενοδοχείων

Κατασκευή από ειδικούς σε Website Ξενοδοχείων

Είμαστε οι εξειδικευμένοι Ξενοδοχειακοί συνεργάτες σας, όχι απλά μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Αποκτήστε ένα website με επαγγελματική εμφάνιση σε ανταγωνιστική τιμή από μια εταιρεία που εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες ξενοδοχείων.

Ζητήστε προσφορά για ένα HotelRev Website

  • Περισσότερες Κρατήσεις & Έσοδα
  • Πρωτότυπη Παρουσίαση
  • Ανταγωνιστική Τιμή
  • Συνεχής Υποστήριξη από Ειδικούς