ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ONLINE ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΜΙΑ 100% ONLINE ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΕΥΚΟΛΟΧΡΗΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΑ STANDARDS ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ONLINE ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΒΗΜΑΤΑ.

Δημιουργήστε τον δικό σας ταξιδιωτικό website με την πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας της HotelRev, ειδικά σχεδιασμένη για ταξιδιωτικά γραφεία ώστε να επιτύχουν μια 100% Online λειτουργικότητα.

Η ευκολόχρηστη μηχανή κρατήσεων έχει βασιστεί στα standards των γνωστών ΟΤΑ’s ώστε να απλοποιήσει την διαδικασία κράτησης. Χάρη στο εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον, συνδυάζει με αυτόματο τρόπο τις δικές σας προσφορές – ταρίφες με εκείνες που μπορείτε να αγοράσετε online από μεγάλους wholesalers. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την κατάταξη της λίστας των ξενοδοχείων ανά τιμή (φθηνότερο/ακριβότερο), αλφαβητικά ή βάσει απόστασης, και να χρησιμοποιήσουν φίλτρα όπως το εύρος τιμής, η κατηγορία αστέρων και τα προσφερόμενα γεύματα.

B2B & B2C ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να πουλήσετε χιλιάδες ξενοδοχειακές προτάσεις με συνδυασμό B2B & B2C λειτουργίας, θέτοντας το δικό σας περιθώριο κέρδους, και δημιουργώντας έτσι όγκο πωλήσεων και κέρδη σαν κάθε γνωστό ΟΤΑ. Μετά από μια γρήγορη υλοποίηση και εκπαίδευσή, σε συνδυασμό με την καθημερινή υποστήριξη από τους ειδικούς συμβούλους μας, το ταξιδιωτικό πρακτορείο σας θα είναι σε θέση να αναπτυχθεί στην Online αγορά και να κάνει υψηλότερες πωλήσεις.

Κάνοντας διαθέσιμες B2B & B2C κρατήσεις μέσω του website σας, το πρακτορείο σας αποκτά άμεση πρόσβαση σε ευρύτατο πελατολόγιο χιλιάδων ξενοδοχείων, όπως επίσης και σε άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως πακέτα, μεταφορές και δραστηριότητες.

Με αυτό το πλήρως ενοποιημένο σύστημα μπορείτε να κάνετε κράτηση, να δημιουργήσετε τα δικά σας ταξιδιωτικά πακέτα και να τα διαθέσετε στα συνεργαζόμενα με εσάς πρακτορεία (B2B) ή προς όλη την αγορά του Internet.

Η ταξιδιωτική πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να υποστηρίξει την όλη διαδικασία στις συναλλαγές κράτησης, από την εκτύπωση μιας προσφοράς ταξιδιού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έως την πληρωμή και την έκδοση του voucher στους πελάτες.

Σιγουρα δεν θελετε να σας κανουμε μια προσφορα;

Απλά αφήστε μας τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!