ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ONLINE ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H HotelRev παρέχει διαδικτυακές λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες για ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις και εταιρείες που σχετίζονται με παροχή υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη Μεγιστοποίηση Εσόδων Ξενοδοχείων, την Κατασκευή Ιστοσελίδων και την Προώθηση μέσω Internet.

Η ομάδα μας διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε ψηφιακές λύσεις, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία και στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες όπως η Google και το Travel Tripper. Περισσότεροι από 300 πελάτες έχουν επωφεληθεί από την γνώση μας σχετικά με τις δυνατότητες του Internet για πωλήσεις, αλλά και την Ξενοδοχειακή εμπειρία μας.

Σκοπός μας είναι η βελτιστοποίηση της διαδικτυακής παρουσίας τουριστικών επιχειρήσεων, η μεγιστοποίηση του Online τζίρου τους και το ταίριασμα της κάθε επιχείρησης με την κατάλληλη πελατεία, όλα αυτά με μια εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Δεν είμαστε απλώς ένα Digital Marketing Agency. Είμαστε οι εξειδικευμένοι συνεργάτες που μπορούν να οδηγήσουν την επιχείρησή σας σε υψηλή απόδοση με συνεχή βελτιστοποίηση και υποστήριξη.

Ζητήστε μια προσφορά

Πείτε μας για τις απαιτήσεις σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια προσφορά

Σιγουρα δεν θελετε να σας κανουμε μια προσφορα;

Απλά αφήστε μας τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!